O NAMA

AUTOPONUDA UKRATKO

Auto Ponuda d.o.o. je obiteljska tvrtka sa sjedištem u Sotinskoj ulici br. 20 u Sesvetama.

Glavni procjenitelj vozila, je dipl. ing. Krunoslav Žugec, koji je višegodišnje stjecanje iskustva u automobilskoj branši odlučio podijeliti sa kupcima rabljenih automobila u Auto kući ”AutoPonuda” d.o.o.. Naime, Krunoslav Žugec je bio dugogodišnji suradnik najčitanijeg i najvećeg automobilskog časopisa u Hrvatskoj ,”Auto klub”. Veliko iskustvo stečeno u svakodnevnom doticaju sa novim automobilima (testiranja, prezentacije,…), te uređivanjem rubrike ”Test rabljenih”, gdje je rabljena vozila podvrgavao rigoroznim ispitivanjima i pregledima do najsitnijih detalja, jednostavno, glavni su razlog, zašto se danas, vozila procjenjena, ispitana i pregledana u AK Auto Ponuda mogu smatrati najsigurnijom investicijom kad se govori o nabavci rabljenog automobila. Jednako tako, Krunoslav Žugec je u ”Auto klubu” uređivao Cjenik novih i rabljenih vozila, te provodio opsežna istraživanja vezana uz kupnju i prodaju vozila, te se i u segmentu određivanja vrijednosti vozila s pravom može smatrati jednom od najkompetentnijih osoba u tom dijelu nabave/prodaje vozila.

Pažljivo odabrana vozila dolaze sa servisnim knjižicama potvrđenim kod ovlaštenih servisera, te stojimo na raspolaganju kompletne provjere vozila od strane ovlaštenog mehaničara i lakirera.

Vaša AutoPonuda!

PRODAJA VOZILA

Sva vozila iz naše ponude su provjerena, te ih je na zahtjev moguće pregledati prije kupnje od strane stručne osobe

OTKUP VOZILA

Obavljamo ovjerene besplatne procjene vozila uz mogućnost otkupa procjenjenog vozila. Plaćamo odlično, ODMAH radimo isplatu, odjavu i prijenos vozila.

KUPNJA NA KREDIT

Svako vozilo iz naše ponude moguce je dobiti na kredit putem kreditnih kartica MasterCard Zagrebacke banke do 36 mjeseci i American Express do 60 mjeseci

ZAMJENA VOZILA

Nudimo mogućnost zamjene naših vozila za Vaše vozilo

IMATE PITANJE ?
+385 (0)98 684 292